8 Eylül 2016 Perşembe

TAYİN OLAN MEMURLARIN YOLLUK (RAYİÇ ÜCRETLERİ) HAKKINDA DUYURU

        Bir kurumdan başka bir kuruma tayin olan devlet memurlarının rayiç (yolluk) bedeli hesabıyla ilgili olarak Gebze Şubemizden herhangi bir doküman verilmemektedir.

         Kocaeli İlinden başka bir ile veya başka bir ilden Kocaeli İline tayin olan devlet memurlarının rayiç bedeli Kocaeli Büyükşehir Belediyesi - Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı - Terminaller Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan (internet sitesinde mevcut olan) Şehirlerarası Yolcu Listesi verilmektedir. İlgili belgeye http://gebzeulasim.blogspot.com.tr/p/belgeler.html adresinden UKOME/UTDK başlığı altında 'ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMA LİSTESİ (RAYİÇ BEDEL İÇİN)' başlığıyla ulaşabilirsiniz.

       Kocaeli İl sınırları içerisinde bir kurumdan başka bir kuruma tayin olan devlet memurlarının rayiç bedel hesabı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi - Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı - UKOME Şube Müdürlüğü tarafından hesaplanmaktadır. İlgili kurumu şahsen veya faks ile başvurabilirsiniz. Örnek dilekçeye http://gebzeulasim.blogspot.com.tr/p/belgeler.html adresinden UKOME/UTDK başlığı altında 'KOCAELİ İL İÇİ RAYİÇ BEDEL TESPİT FORMU' başlığıyla ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı