28 Şubat 2017 Salı

GEBZE GEZ-GÖR İLE GEZİP TANIYACAK


   Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz tarafından hizmete sunulan "Gez-Gör Kocaeli" programı sayesinde vatandaşların Kocaeli’nin Tarihi ve Kültürel zenginlikleriyle dolu bir gün geçirme fırsatı amaçlanıyor.
Büyükşehir Belediyemiz tarafından tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilen bu organizasyon sayesinde vatandaşlar Kocaeli’nin tarihi dokusunu tanıma ve anlama imkanı buluyorlar.

SEKA PARK OTEL BAŞLANGIÇ NOKTASI:
    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenin "Gez-Gör Kocaeli" programı Seka Park Otel’de gerçekleştirilen kahvaltı ile başlıyor. Daha sonra Seka Kültür Alanında yer alan Kültür Evlerinin gezileri ile devam ediyor.

TARİHİ VE KÜLTÜREL BİR GEZİ:
    Sırrı Paşa Konağı gibi tarihe mal olmuş eserlerin gezilmesiyle devam eden gezide son olarak Gebze Eskihisar Sahili ve Osman Hamdi Bey Müzesi geziliyor.

BAŞVURULAR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZE:
    Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Gez-Gör Kocaeli programına katılmak isteyen vatandaşlarımızın Büyükşehir’in 0262 318 16 11 no’lu telefonundan arayarak isimlerini yazdırmaları gerekiyor. Büyükşehir ekipleri tarafından geri dönüş sağlanan vatandaşlar tamamen ücretsiz olarak bu geziye katılabiliyorlar. Ayrıca bu gezi kapsamında Büyükşehir Belediyemiz vatandaşlardan hiçbir şekilde para talep etmemektedir. Eğer bu konuyla ilgili bir para talebiyle karşılaşılması halinde talebe itibar edilmemesi ve 444 11 41 no’lu telefon numarasından ihbarda bulunmaları gerekiyor.

       Şu an için İzmit merkezde 2 Gebze'de 1 araç ile hizmet verilmekte. Dolayısıyla 1 araç kiralamak isteyen grupların 20-25, iki araç kiralamak isteyen grupların ise 40-50 kişilik bir kontejyanı doldurmuş olmaları gerekiyor. Yukarıda ki telefonla yapılacak başvuruda grup liderinin adı soyadı ve telefonu isteniyor. Telefonla yapılan şifai başvuruda eğer talep edilen gün boş ise randevu sistemine işleniyor.
Geziler şimdilik hafta içi ve Cumartesi günü olacak şekilde düzenleniyor. Geziye başlamadan önce araç içerisinde grup lideri tarafından imzalanacak hazır bir form haricinde başvuru için herhangi bir belge ve kimlik talep edilmiyor.

Kaynak

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı